Έφη Μακαμτζη

  • Το ξεκίνημα της ενασχόλησής μου με το digital marketing ξεκίνησε με την δημιουργία του δικού μου οργανισμού, του H3RS  όπου έμαθα το πώς χτίζεται μία εταιρεία από το μηδέν, χρησιμοποιώντας τα οφέλη του digital κόσμου.

  • Στη συνέχεια ασχολήθηκα με την επικοινωνία και το digital marketing στο Αμερικανικό Προξενείο στην Θεσσαλονίκη (U.S Consulate in Thessaloniki), καθώς και στο ΝΑΤΟ (NRDC-GR).

  • Αυτήν τη στιγμή μαζί με την ομάδα μου βοηθώ κυρίως ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους online.

Professional Summary

1/9/2017-Παρόν

Work Experience

Digital Marketing Consultant and Manager

Digital Marketing Manager - H3RS Organization

Srategic Communications Officer (Intern) - NATO

Public Affairs Intern - U.S Consulate in Thessaloniki

Παντελής Σπάρταλης

Professional Summary

Η επικοινωνία είναι ένα κομμάτι που απολαμβάνω πολύ να διαβάζω, να μαθαίνω και να δημιουργώ.

Με εμπειρία στην παραγωγή περιεχομένου όπως visuals & audio έως και την σχεδίαση ιστοσελίδων.

Σήμερα είμαι συ-παρουσιαστής του podcast επιχειρηματικότητας, "Business Undercover", και βοηθάμε επιχειρηματίες να μεγαλώσουν την επιχείρηση τους.

Ορέστης Τσάτσος

Professional Summary

Το ταξίδι μου στον χώρο του Marketing ξεκίνησε ως Υπεύθυνος Πανεπιστημιακών Σχέσεων της AIESEC στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Πλέον, βοηθάμε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν σωστά τη δραστηριότητα τους στον ψηφιακό χώρο.

 

Παράλληλα, είμαι συμπαρουσιαστής και Community Manager του podcast επιχειρηματικότητας Business Undercover και υπεύθυνος Employer Branding του Global Shapers Thessaloniki Hub.