top of page

Digital Marketing Συμβουλευτική: Το Backstage της επιτυχίας

Τι εννοώ όταν λέω Digital Marketing Συμβουλευτική;


Εννοώ προσωπική ανάπτυξη, αύξηση πωλήσεων, σωστή στρατηγική digital marketing, σωστή εκμάθηση δημιουργία υλικού. Όλα αυτά όμως, όχι μέσα από μονότονες συμβουλές, αλλά μέσα από brainstorming των δικών σου ιδεών και των δικών σου επιχειρηματικών στόχων.


Το στοίχημα που κερδίζεις με το coaching, δεν είναι μία απλή καθοδήγηση.


Είναι ότι οι γνώσεις που θα πάρεις θα σε κάνουν να επιταχύνεις τον δρόμο προς την επιτυχία και να πάρεις σωστές αποφάσεις, αποφεύγοντας τα λάθη που πιθανώς θα έκανες, αν έμπαινες μόνη/ος στην διαδικασία να χτίσεις μία στρατηγική digital marketing.



Τι ακριβώς κάνεις μέσω του coaching;


1.Θέτεις (έξυπνα) μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους, digital στόχους


Πολλές και πολλοί κάνουν το εξής λάθος: Θέτουν digital marketing στόχους χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την σφαιρική εικόνα της επιχείρησης, ή αντίθετα λαμβάνοντας μόνο την σφαιρική εικόνα της επιχείρησης, αγνοώντας τις ιδιαιτερότητες που έχει ο digital κόσμος.


Μέσω της συμβουλευτικής, αξιολογούμε μαζί και τις δύο πτυχές, αποφασίζοντας τι πρέπει να αγνοήσεις και τι πρέπει να λάβεις υπόψη σου στην στοχοθεσία ώστε να έχεις περισσότερα έσοδα.

 

2.Έχεις κάποιον που θα σου δείξει ποια είναι τα βήματα για να κάνεις την ιδέα σου πραγματικότητα


Είναι γεγονός ότι έχουμε αμέτρητες ιδέες καθημερινά, τις οποίες είτε δεν έχουμε τις γνώσεις, είτε δεν έχουμε τον χρόνο να τις πραγματοποιήσουμε.


Μέσω τις συμβουλευτικής αποκτάς τη γνώση αφού, μέρος τις συμβουλευτικής είναι και τα step-by-step trainings, αλλά αποκτάς και τα ξεκάθαρα βήματα, αφού συνομιλείς με ένα άτομο που μέχρι έναν βαθμό έχει ήδη πραγματοποιήσει τις ιδέες σου.

 

3.Μαθαίνεις να συγκεντρώνεσαι σε αυτά που πραγματικά ωφελούν την επιχείρησή σου


Ως επαγγελματίες/ελεύθεροι επαγγελματίες, χάνουμε τον προσανατολισμό μας αρκετές φορές. Η κούραση και τα πολλά ερεθίσματα μας αποπροσανατολίζουν.


Μέσω της συμβουλευτικής, ένα τρίτο άτομα, βλέπει καθαρότερα την κατάσταση και σε συμβουλεύει σχετικά με το που χρειάζεται να επικεντρωθείς και κυρίως σου δείχνει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επικεντρωθείς.


4.Μαθαίνεις πώς να βελτιστοποιείς τον χρόνο σου, ώστε να έχεις ώρες και για τα υπόλοιπα ενδιαφέροντάς σου.


Με την συμβουλευτική μαθαίνεις να εστιάζεις στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.


Είναι πολύ πιο ωφέλιμο να ανεβάσεις ένα ποιοτικό άρθρο την εβδομάδα, παρά να ανεβάζεις πολλά τα οποία έχουν λίγη αξία για τον αναγνώστη.


Μέσω του brainstorming που κάνουμε μαζί, βρίσκουμε πιο είναι ακριβώς αυτό το ποιοτικό περιεχόμενο, πώς το φτιάχνουμε και πότε το δημοσιεύουμε.

 

5.Συνοχή στο brand


Ένα σύνηθες πρόβλημα για πολλές κα πολλούς επιχειρηματίες είναι ότι δεν μπορούν να διατηρήσουν μία ενιαία αισθητική στο brand τους. Επίσημα χρώματα, επίσημες γραμματοσειρές, πρότυπα γραφιστικών και inspiration boards, είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που βρίσκουμε μαζί.


Στοιχεία τα οποία σου προσφέρουν την συνοχή που χρειάζεσαι.

 
Ένας digital marketing coach κάνει για την επιχείρησή σας αυτό που κάνει ένας personal trainer για την υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

Αν ενδιαφέρεσαι για Συμβουλευτική Digital Marekting, εδώ μπορείς να κλείσεις ένα δωρεάν 30λεπτο ραντεβού μαζί μου.



bottom of page